♥ e y d a a L o v e l y t h e r e ♥ .
bace sampai lebam
hey .. lalalalla
Tuesday, 25 October 2011 | 10/25/2011 10:29:00 pm | 0 comments

 hamboii .. bukan maen lagi awk !! hahah :) kemba saye ny :) comel laa :) HEY .kemba thanx coz awa sudi tmn saye walau mane pon berade ,, even nak g toilet kat uma awk ,, haha ,, n dapt tidow nan aw .. rndu laa .. kngan ny jgn kite lupekn taw .. haha ,, ingt tyme aq sedey kaw slalu nasiht aq .. thanx syg kaw laa .. wany! haha ..
ehh .. tgok ATAS tuu .. cam da nak same kn ! haha <3

 hey .. look yellow ,, actly mmg tak pena gune wane yellow .. cm oke je :)
owl .. iloveyou !

amboi .. comel nye kakak sayee :)

saye syg SYAHMI <3


soo :)
i sorry my dear babe !
Sunday, 23 October 2011 | 10/23/2011 06:38:00 pm | 0 comments


b ,, im so sory that my mistake ., i know im ego, evil ! rite ,, mybe i tak seISTIMEWA nan awk ! u i NAK MNTAK SANGAT MAAP NAN awk ,, mmg sala i ,, mybe i tak perasan ape yg i wat 2 sala pada pandagn sye .. yes U selame ny ,, i selalu sala kan u ,, YANG SEbenar nye 2 sume sala i .. SALA i , i tutup .. sebab I EGO !! u ! i mmg rase tak sedap aty ! i rase i tak PERFECT ! TAPI .. i sygkan u ! .. i tanak u lpas dari i ! tapi .. i takot u tnggal kan i .. sebab i takot PROBLEM ny boley MEMUDARATKAN i t nak FOCUS spm ! u ,, i takot ! knpe la i ny BODO ea ! suke mawa awk ! kan !! now i da nmpk u mule kan busan nan i ? i ny je kan yang tak tawu nak hargai u ,, kan sedangkan u ny TERLALU baek tok i ? u bagi .. ape yang i nak , i larang u ape yg u wat ,, u ekot .. tapi je yang tak ekot ape yang you suruh kn ! ,, u .. i da tak tawu nak pujok u cam ne lagi  laa ,, 
u tawu i cube thn ego tok tak nak nages .. tapi kenyataan tak boley ! U i nak u maapkan i .. i tak tenteram ny ! u !mate i da nak bengkak nanes sebab u !  BNYK SANGAT DUGAAN yang datang kan ?
sayang i tawu u pon nages kan dapat taw perangai gf u cam ny TEROK ? kan !
mohamad syahmi b kamarul bahrin ! iloveyou ! im so soryy 
pliss FORGIVE MEE :(
i donat WOW !
| 10/23/2011 01:37:00 pm | 0 comments

 
heyy .. bosan gle arini laa .. 
EYDA : wanyy jom kte g angsana ,, aq nak cuci gamba :)
WANYY : haa ,, g angsana ,, jom la aq pon nak bli brg gak ..
haha .. sekurang2 nye dapat la ilang kan bosan kat ruma kan ,, nk jaln da tak bloey .. haha .. da siap je aq cuci gamba nan bli brg wany .. kteowg g laa kat bawah uh .. kaw TAWU bawu i donat uh .. kuat gle .. samapi aq ley tergode taw ! bAWU yee !! DONAT !
EYDAA: wany kaw bawu tak ape yang aq bawu skrang nyy ? 
WANYY : eh bawu la .. bawu DONAT kn ?
EYDA : haah laa !! sedapnye kalau dapt makn ,, eh jom kte tgok !
peehh !! yumyumyum !! sumpah sedap ny if dapt makn kn ? haha .. eh wany jom ar kte bli !! aq payong kaw !
haha .. mule2 nak bli donat uh due taw .. tapi tak jadi sebb ,, ade ke ye masokkan DONAT yang comel2 dalam palastikk ? aq pelik gak asal ye tak masokkn dalam kotak ! aq nak kotak bia cantik sket ! *gedik,memilihkan ! 
haha .. lasly kap nan oeg tuu .. nak bli 3! .. soo dapat la masok kat dalam kotak .. haha ,, bru la ade kict nak makan ! yeah ! sedap !! nak tgok tak DONAT Nye !!

haaahaha ! tgk ny yang tegah2 tu sedap ! RUGI taw tak makn !!

:)
| 10/23/2011 02:09:00 am | 0 comments



saked ati
Saturday, 22 October 2011 | 10/22/2011 11:12:00 am | 0 comments
ape masalah kaw ? nak perli2 org and nak post ape yang ade kat dalam aty kaw kt FB ? PERLUKER .. .. 
mak, ayah,!
| 10/22/2011 09:40:00 am | 0 comments

awl nye aq bgon .. wow ! pagi2 aq teciom bawu nasi goreng ! then aq bgon laa mak tga sesiapkan makanan tok aq .. lpas mndy .. mak pakai bju cecantik ! mak nak g sarawak ! peh actly cube tahan air mate nyy ! smpai kak mimie smpai .. mak ckp je mak nak g ,, AQ troz nages ! sumpah sedey laa .. sebelom ny mak g jalan memane mak msti bwak aq .. tapi ny kene tinggal sape je yang tak sedey kn .pegi sarawk lak tu ! naik flight ! .. sedey sangat laa .. ny pon stil nages knpe kite susa nak bnti ny ! da cube nak benti nages tapi tak boley ! !
mak eyda nak ekot .. dok ruma pon tade pape laa .. bosan nak ekot ! mak ! .. da la kat uma sesorang nyy . makan nak kne masak .. mak cepat la balek .. eyda bosan tak pat nak kacaw mak .. eish ,, npe aq ny .. mak g bape ari je tapi nak nagess .. haaa see .. nmpk sangat la aq ny manje kn :)
ILOVEYOU ALL ! MAK, AYAH, ABG, KAK MIMIE!!!!
Friday, 21 October 2011 | 10/21/2011 03:02:00 pm | 0 comments






hey adek intan ! :)
alahai !
| 10/21/2011 02:16:00 pm | 0 comments
huuu ,, sedey laa .. untung la mak,abg ,ayah , kak mimi dpt g sarawak .. da tngal aq kat uma sesowg ala .. naseb baek ade wany .. ley wat tmn .. sampai aty sume ny !! sedey laa ! eii tak aci laa .. saye tak pat nak g !! tal patot laa ! .. ape kate ayah masok kn eydaa dalm beg cam bes je .. haha .. elakan SCAN t bunyi je !! haha mampos bengang sampai mati !huh !
Tuesday, 18 October 2011 | 10/18/2011 05:16:00 pm | 0 comments
tak suke la !
| 10/18/2011 04:53:00 pm | 0 comments
oke hye .. ari nak  ngumpat sket pasal PAKCiK kat cafe skola aq 2 !
tadi tyme balek tuh .. perot mmg tega lapa nak mampos la weh ! then RAJA aajk g cafe .. aq g la .. kat cafe 2 ade la sowg pekeja ny .. dye ny gatal bley than laa .. then tyme rehat aq mntak air dye cam nak mawa2 .. lak tak siasia aq maki ye ,, nak keje mawa2 .. ingat org suke pe .. then ,, ade ke RAJA ckp pakck ny suke kata aq .. ei GERUN La denga kan .. haha ,, sebelom ny pkck ny pena bagi air free kat aq .. dye kap ye blanje aq pon ape lagi sapu je la kn .. haha ,, pkck ny mmg jage tmpat air .. kebetulan td aq nak bli makanan ,, AQ masok je pkck 2 pndg aq then tunjuk2 .. aq nmpk tapi wat dono je laa .. geli la nak tgok nty ye prasan aq ske kat ye lak .. haha ,, KAW tawu dye pndg je aq ,, selagi aq tak tgok ye .. ye pndg je ,, DA CAM BEROK aq tgok pkck 2 .. OHH tidak .. takot la siak nan owg cam 2 .. SI raja ley lak BEDEKAK katsitu ! sumpah bengang gile babi =,=
:)
Sunday, 16 October 2011 | 10/16/2011 07:08:00 pm | 0 comments

go in down :)) bebeh !! yeahh
oh tidaak €
Saturday, 15 October 2011 | 10/15/2011 12:39:00 am | 0 comments
ea cepat nye hari berlalu kn tak rase pon yang aq da nak abes pon sesi persekolahan . tak de lagi pg2 kne g skola . tapi yang tak besnye ble dengar orng panggil SPM tuu .. tak suke sangat laa .. sebab nye sume org tako dengan bnde 2 ,, sebab 2 la arah kte tok ke mane selaepas ni .. ohh .. haa .. tgok hari pon da tak lame kn .. da tinggal bape hari aje .. setan bnyk tol la .. tyme nak study ade je ,, bnde yng menjadikan aq malas eii tak suke .. masih sempat la ny kn ??
wow EXITED !
Wednesday, 12 October 2011 | 10/12/2011 06:47:00 pm | 0 comments
:))) waaaa .. exited nye .. ble dengar syahmi text ckap nak g mkn kat bbu :)) ape lagi sukenye aq .. haha .. baek2 tga studysempat berhenti taw kap nan ayah lapa nak mkn chicken chop .. kat kdai bwah .. haha then ayah bwak n anta g kdai 2 .. pastu kn . aq pon crik2 syahmi kat ne ?? haha .. then tetibe dye munculkn muke dye .. wewit ! haha peh JANTUNG TYME UH TROS BERDERAM .. pdahal da bape kali kot jmpe si sepet ny .. haha .. bengang gler siak .. then amie ley lak btawu mama dye n satu FAMLIY yee .. DA SUME PNDAG AQ .. oi mie bengang la siak .. tumbok jgk kang amie ny ,, ish .. tyme da nak balek dye mama ye pndg saye WEWIT ! terpakse la salam mama yee .. tapi tyme uh tgn da mengigil da weh !!haha TAKOT nye pasal .. wowv!! haha .. MAMA amie kap aq cntek ! alahai cair la cam ni kan AMIE .. da boley jd menantu la pas ny ! hahah AWWW !
dye ny lagi ! tenshen !
Tuesday, 11 October 2011 | 10/11/2011 06:58:00 pm | 0 comments
mule2 tyme kaw susa kaw carik aq .oke fine aq layn kaw . .tmnkan kaw . . kaw mntak aq mapkan kaw .. then aq pon maapkan kaw taw :( ckp nan aq jgn tinggal kan kaw . aq pon kap ok .. atok kte cpl dlu mmg lame taw hampir 1 year .. :) then aq dpt taw kaw busted aq idop2 yang kaw cpl nan pompan 2 5year .. ya allah , saket nye aty aq .. tapi aq still ley saba . taw .. then kaw da break nan die kaw crik aq tyme uh aq da DE MR SYAHMIE .. tapi aq lyn kaw .. aq mmg rase besala taw .. then tetibe kaw menghilangkan diri .. aq crik kaw . tap tak dpt .. yhen arini aq nmpak kaw 0NLINE .. aq troz chat nan kaw , tnye knpe ilang tapi kaw jwb g la nan syahmi .. huh ! then mulai skrg aq troz bnci nak mampoz nan kaw laa .. nak perli2 laa .. suketi aq la nak tulis ape pon kat blog aq ny .. dye la tmn aq .. asal kaw nak mwa aq cerite psal SYAHMI .. dadye BF aq bia la .. kaw jelec kn dlu kte tak sebahgia cm ner aq nan dye bahgia kn .. AMEKAW .. aq troz unfriend kaw .. AQ BNCI KAW !! LAAA
si dier :( i hate u
Monday, 10 October 2011 | 10/10/2011 11:10:00 pm | 0 comments

hey .. kaw tawu tak betape sedey nye aq ble mntak tlong tapi kaw tak tlong ! mntak sekejap je JUZ ANTAR BALEK UMA je . 2 pon tak ley oh . tyme ajk jmpe nak tapi mntak tlong antar sekejap pon tak boley SAMPAI ty kn awk :( mulai sekarg aq malas nak mntak tlong pape lagi kat kaw ! nak tmnkan kaw g mane2 pon aq da malas daa .. g la kaw sesorang ! tak gune !!! SUMPAH aq ckp aq bnci kaw gile2 .. dala tak reti nak ckp jujo .. madah kaw nak tipu orng je .. tak penad ker huh ! saked gile aty nan kaw ny taw.. bala-bala !! takpe arini ari kaw .. esok luse kaw tawu laa :( tiade maap bgimu !
Thursday, 6 October 2011 | 10/06/2011 11:20:00 pm | 0 comments
MOTIVASI : kate dye  :)
LOKASI : dewan skola saye ( DEWN IBU AZIZAH )
TEPAT PADA : 8 :30 PAGI -5.00 PTG ..
NMA PENCERAMA : raja syamri :)

yang ade EYDA , RAJA ,CHEAH :)
woi korang tak baek la kite kap ceramah ny bosan :))  hahah oomg baek nye saye nyh :), bermule nye cam nie cerita nyy ..
haalaa .. cerama-cerama bosan laa .. ngantok .. if pencerama 2 nsem aq nak gak dga :) *gatalnye!... kebetulan pengetue tgah berucap tah pape tah :) ADoii kate ckgu jamal ( ckgu tuisyen ) : membazir je dtg :) .. yes laa aq sokong ,, haha ,, ala ,, dala kene bayar RM 5.00 nak byar ,, ingat aq ny chopp duit kaar ?laen la budak FOM4 kaye2 laa kate kan *eii sumpah tak suke * .. dengan tetibe mikeropon skola ny boley memekak ,, adoi saket syak telinge nak tido pon tak besh !! ei ! saba je la . dengan keadaan tga demam nyy kn terpakse hadirkan diri nii ,, haa tak lame 2 pencarama kte pon datng dengan bwak body guard ye *weweit* yang sii muzi ny tak abes2 ckp pencerama ny cumill je .. ape la sey :) bingit je dengaa ..hey korang tawu dye ley lak suroo tutup kipas sume dalam dewan tuh . tok ape ? haa ? dye suroh kte denga keindahan alam kot la :) ,, then he like SIAD I LIKE , MARVELOUS je ? takot kan ? ohh ..then penceramah tu da bagi lampu ijau klau kte nak tdo ke ape ke peh suke nyee .. yepyep :).. then dye ny ceritakan tyme dye kecik sampai la besa ACTLY .. denga memg sedey la , tak lame tu dye ny dilahirkan tak sempurna , dye pakai KAKI PALSU dan JARI DYE BERCAMTUM ..  then dye siap ktuk2 taw kaki palsu dye tuh ,, berbunyi laa kn . denga punye denga cerita dye , dye pon ckp . *now adek2 kan nak spm so sape yang ade BOYFIE 2 sila la mntak putus * huhu .. ohh SYAHmie haa denga ? lalala .. beb SUMPAH aq ckp dye mmg terbaek then best taw . tak bosan pon denga dye bebel ..
ade ker dye ley cerite pasal MALAM PERTAME ? wow !! 18sx saje ?? haha .. gatal gak dye ny ..
 MORAL OF STRY : kite jgn putus ase ? BEST2 .. sye suke laa .. tak larat nak cerite myk2  la penad nak type :))

"Kejayaan itu dicipta oleh insan biasa yang berusaha secara luar biasa"
yes !!
Tuesday, 4 October 2011 | 10/04/2011 10:49:00 pm | 0 comments
SAY ?? SYAHMI ??
HAAA ,, cak baaaa !! haha 
*gilesudamari 
want 2 know why i said yess .. ok ,, bermule nye disini ..
TADI pada jam 9.49 kot .. aq col amie then ye reject ei sumpah sakit aty kot nan awk ny sepet ! yelamate da kecik mane la nak nmpk kn nme EYDAA coll kn kn kn !!
tak lame 2 i text him ! hey knpe reject BUDAK PENGECOT ! dye ny kan nak tawu tak takot nan ayah n mama ye.. WEWEWITT ,, amie !
HAAHA .. then amie SAId .. jgn col ny tga wat keje ACCOUNT .. 
EYDAA : Yela oke buda pengecott ! haha .. amie pondan n lembik ! haha padn muke ..
SYAHMIE yang tak bpe nak ncem tex:  dala kantoi nan abah .. yg yg dapt tawu kte cpl !
waaaa.. dgn bangge nye eydaa kap : bagos laa .. len kali awk tunjukkan je GAMBA sye YANG banyak2 tu dalam CAMERA NIKON awk 2 lagi cam nmpak lebih menarik kan ?
hahaha ,, SYAHMI2 :p

tak sia2 kne mwa nan abah !! mie :P*penakot .. haha dala takot lipas !klaka la awk ny  ..

HAAA .. SYAHMI TAK HANDSME KN ! :p jangan mawa ea .. hahaha .. 



when you sadly !! :( :(
Monday, 3 October 2011 | 10/03/2011 04:59:00 pm | 0 comments
hye awk ! tawu tak kite rase besalah sangat nan awk :((
  1. KITE NAK CKP KITE MNTAK MAAF NAN AWK 
  2. Ny sume sala kte !
  3. mybe kite TAK patot wAT AWK SEDEY LAGI KAN 
  4. KITE WAT NY SBB KTE JELEC ABOUT TAGGED PICTURE !
  5. awkk jagn la mawa kite lagi .. KITE TAKOT ble awk diam kan diri ! kite syg awk <3
  6. yes kite admit KTE EGO tak bley nak trime kesalahan kite im soryy ! syg ! if taknak maff kan tak pe la ,,

mara-mara bushan!
Sunday, 2 October 2011 | 10/02/2011 03:01:00 pm | 0 comments
hey bley tak kaw tak yah nak mwa2 tak suke laa ..
aq tenshen tu yang aq kua kalau aq kap aq setie - setia la aq nan kaw .. per ingat aq ny cam pompan yag jahad sangat ea ?
hmmm ....dala aq nak exam spm so jgn la wat aq tehshen okk !
ei sengal :)
| 10/02/2011 12:22:00 pm | 0 comments
huhuh .. wany la oi .. kaw wat aq tekejot beruk tawu tga2 malam col aq .. 
WANY : eyda kaw kat ne ? 
EYDA : aq kat uma kaw cam dlam kete je ? jgn typu aq ? 
WANY : eyda kaw kua jap . je 
pehh wany mmg saje je nak dgki aq kn ? aq dgn BAJU TIDO MUKE SERABAI ? 
then OMG i see kereta kenari berwane putih .. tgok DALAM alamak ade adwa nan pejal . huh amekaw menggil tgn aqu sampai nak terkencing .. DYEowg ny mmg gedik ajak jmpe malam .. ei bengang siak .. haha
cam esok tak ley je sengal kn ?? 
hahha :) 
aq syg kowang yang gile !
hmm :))
Saturday, 1 October 2011 | 10/01/2011 11:41:00 pm | 0 comments
hye blog kuh da lame aq tak update then ..
haaa see kawpon da berhabook *hukhuk!
bnyk sangat cerite ny ! biase la i kn kepoh KATE SYAHMIE 
hahaha..
hey nak tawu kite da 17TEEN Taw da besa daa tapi still pendek tgok la ny bufday kte 17.09 ARITU 
thanx la amie awk hadiah kan kte ELMO syag awk taw ... hahah 
ILOVEYOU LA ! INGT !BWEEEK


HEY SAYE SAYG ELMO NY TAWW THANX TO SEPET !








MUKE TEPAKSEAMEK GMBA AI !


OLD / NEW