♥ e y d a a L o v e l y t h e r e ♥ .
Wednesday, 14 December 2011 | 12/14/2011 03:31:00 pm | 0 comments
haa .. blog sini kaw aq bsn nih nk update kaw .. oke yuu all .. spm aq da pon da habes pada 8.12 oke ! haha naw .. dok ruma pon bnyk keje taw . abang nak kawen lak . pui ! bzy sanagt sabtu ny abag saye da nak kawen da ny tapi yang blah pmpan laa . alahai tak saba la seyh !wanny ekot , syakir pon nak ekot sebok jee .. haha . awk laki mane la boley gemok ! tak tawu nak cakap ape da ny fuuh !
Tuesday, 6 December 2011 | 12/06/2011 10:45:00 pm | 0 comments



huh .. exam ade lagi satu , pegh memang penad gle bapak nak tunggu . alahai ! tngal satu paper je .
hey balek je skola troz g lakin tawu tak kte jmpe sape ? WAAH .. kte jmpe DENgan : SYAKIR OTHMAN :)
haha ,, awk jage kedai ye , kesian . actly tadi i mmg bengang gle nan nerves pon ade . aq tak let blah ! tangan ye bley mengigil lak ni ble tgok ye tgah pegang FONE .. haha ,, ala brather RELAX laa .. saye bkan artis pon , ! gementar la tu , haha #mamposayat!
then ,, kiteowg bebual lame gak laa .. adoi ,, actly best sangat , muke dye dalam gamba laen depan2 laen ! pelik sanagt , haha ,, beTOL KATA WANNY :) ,
,,, ade ker dye nak bebual SLOW2 , aq ny da la . tak bpe nak dnga kn , adoi , dengan lakin tuh bising gle !
adusss ! kir , U BARU tawu nme i ker alamak ! sumpah la malu . dye ley sebot FARIDAH ! ayoyo..
hellow ,, name kite klasik oke , awk ade tak de kn , susah taw nak dapat name ny . kecuali dkat makcik2 ade laa ! SHUUTT .. malu la ..
then ,, dye bagi aq duet RM10.00 , WAH ,, ingatkan duet tok bli makanan tadi rupenye dye tak bg saye naek bus kate dye bahaye ! tapi naek teksi lagi cam yal ! tadi . sumpah aq takot gle nan owg teksi tadi . madah asek pndg aq je , mengigil aq , adoii ,, aq tron teksi pon nak kap terima kasih bnyk2 . gile ke apeh , erghh ! KIR ny awk nye pasal kn ,, haha ,, tapi alhamdlah i sampai rumah jgk ! thanx bg i air oren ! tak habis lagi minom taw , rase cam sayng nak minom air tuh ,, minom sesame nak tak ?
tapi dalam mimpi la, jom :) NGEEE~
jeles
Monday, 5 December 2011 | 12/05/2011 12:17:00 am | 0 comments
hey ,tadi tetibe aq tergerak nak bkak profle kaw lha ,, oke i pon bkak lah , them aq nmpk ada moly comnt kaw :( eh , sumpah doh aq jeles org yang takde hati dan peraasaan je taw yng tak jelec ! ergh !tengah sedap skype nan kaw tetibe kaw mati kan sebab aqk mwa ok . aq ley trime lha , aq un nak mntak maaf sebb pasal ex aq post link video tuhh :( ,, aq tak tawu pape pon lha , .
bru nak tex kaw aq sedey tapi kaw tak reply maybe da tdo kot , hmm ,, oke aq rase kaw cam tak brape nak fham aq lagi kte masih baru kn .. oke beb :( ok aq mmg kuat jelec walaupon kaw coment nan pompan tuh EVEN pangel KAW AQ ,, oke , aq tak suke pompan ny ! nak jadikan kaw tmpat ngadu dye paling aq pantang , tapi if awk , rase bnde tuh cam saye ny tak jelec kn ,, oke TERPULANG !
oke aq tak nak hilang awk ! pk laah yang terbaek beb :)


wah :)
Saturday, 3 December 2011 | 12/03/2011 10:37:00 pm | 0 comments
wow .. untung nye die bufday da la same bulan nan kite ? msti bes kn if dapat selebrte sesame :) ..
adui . penad gle badan , jumaat g KL sabtu balek ? huh ! cam nak dmam syak .. adoi .. tadi dye gatawu aq dye bli bju WANE PINK , omg favrite aq lah ! sweetnte dye .. hahaha .. tak saba nak tgok dye pakai kn , jambu gitu , huhu ,, siyesly muke dye same nak mampos cam atok sey . bru tadi aq prasan . sepet dye ,, senyom dye :) tergode taw aq cam ni , ish :) haha ,, *privte ok*


haha .. gamba yang ats tuu same gle nan atok , ei ! haha .. *ape la atok2 ! lepekan dye !
ops ,, haha .. mate da la sepet , ahaha ,, tgok uh . then setiap kali dye amek gamba . tak pernah ttop gigi dye .
haha , amboi ,, bukan maen lagi ea dye .

Thursday, 1 December 2011 | 12/01/2011 10:49:00 pm | 0 comments
awk kte mntak maaf sebab mntak break nan awk sebab sye da tak nak tpu dri saye yng saye still sayng kat nabil , awk esok bfday awk , owg tak tawu . i rase bersalah sebab mntak break nan awk tyme esok bufday awk ..
mungkin kte tak sehaluan , awk muda dari saye . susah tok kte jalani hidop bersame yunk ! awk kte takde niat pon nak sambong hubungan kite nan NABIL . tolong la i just nak tenangkan fikiran dan nak single saje . hmm ..
mmg laa , saye syg dye tapi dye da ade gf . sye tak nak pon laa ,, owg sedey sanagt bnde ny jadi , tapi .nakget back balek tapi t awk kecewa nan sye laa , hmm ..soryy my dear



OLD / NEW